Verdens bedste pizzaolie

Pizzaolie

Drop chremefraiche dressing, pesto og andre finurligheder, og prøv kræfter med vores opskrift på verdens bedste pizza olie.

Pizzaolien er super nem at lave, og er (efter Pizza Geeks overbevisning) den ultimative topping til dine brandvarme pizzaer.

Varighed: 10 minutter

Ingredienser

  • 2 x chili (Vurder selv hvor stærk du vil have den)
  • 8 x fed hvidløg
  • 3 dl af din yndlings oliven olie.
  • Flage salt

Fremgangsmåde

  1. Vask chili og skær dem herefter i små tern (Det anbefales at fjerne kernerne).
  2. Pil dine fed hvidløg og pres dem gennem en hvidløgspresser.
  3. Bland olie, hvidløg og chili.
  4. Tilsæt et smule flage salt.
  5. Lad olien trække i minimum 30 minutter. Gerne et par timer.
  6. Nyd olien ovenpå din favorit pizza. Jeg garantere (næsten) du vil elske det (Det gør jeg i hvert fald).

Hvorfor olie på pizza?

Olien bidrager med en lækker og rund fedme som øger mundfølingen.

Olien passer perfekt til alle typer pizza, lige fra new york style pizza til napolitansk pizza.

Det spicy kick fra chilien og hvidløgen komplementere de syrlige noter fra tomaterne og fedmen fra osten.

Pizzanørden // Anders Jepsen

pizzageek-forfatter

Inkarneret pizzanørd og entusiast med mottoet: Familie, venner og pizza. 

Og ja, der må godt komme ananas på 😉